Meep!

Måndag:
Började, milt sagt, helt åt helvete. Jag vaknade kl 6, av att min mamma väckte mig. Det visade sig att jag varit så trött dagen innan så jag glömt ställa klockan(Sov typ 3 timmar mellan lördag och söndag, sen dessutom så stängde jag söndag kväll och somnade inte förrens senast kl 24 söndag).. Bussen skulle gå 6:20 så jag stressade som fan för att hinna med allting. Men pappa vaknade och sa att han skulle skjussa mig.

Jag kom punkligt till jobbet kl 6:50 och knackade lite fint på dörren och väntade på att Sabina skulle öppna. Lamporna va ju tända och allt, så visst måste hon vara där. Men hon kom aldrig.. Hon hörde mig kanske inte.. så jag började banka på dörren, men ingen syntes till..

Tillslut märkte jag att ugnarna inte va på, ingenting va framme. Fan i helvete.. de va ingen där! Va gör man då? Jag hade inget nummer till någon.. Trodde jag i 5 minuter.. Tillslut kom jag på att jag säkert hade kvar numret till Subway i Lund.. Så jag ringde dit och Jessica svarade. förklarade situationen och fick Mickes nummer. Så jag ringde honom, förklara hur det va. Så för att komma in, fick jag gå bakvägen.. Så in genom 7eleven, och ner för trapporna. Då gick larmet igång, och Securitas ringde.. Fick ge dom koden och sen va det nog med det. Efter det fick jag starta upp allting själv, något som jag aldrig gjort innan, och "the heat was on" om man säger så. Vi skulle ju öppna kl 7, men jag va inte ens inne förrens kvart över 7, och hade en massa preppning framför mig. Så jag gjorde två mans arbete i några timmar tills Roger kom.

Efter det fick jag göra prepplistan, som skulle va klar innan kl 11. Den blev en halvtimme försenad med det fick väl gå. När jag va klar med det började lunchrushen.. Man står inte still en minut då, det vill jag lova.

När jag slutade kl 15, var jag rent åt helvete död.. Va hemma kl 16, och jag somnade bums.
Resterande av dagen va jag bara död i min säng.

Vilken jävla start på andra veckan..



Idag har jag dock varit ledig.. Började dagen med att åka till banken i Åstorp för att försöka fixa en dosa så jag kan fixa saker på internet själv.. Men det gick såklart inte.. Båda föräldrar måste tydligen va med för att jag ska kunna få fullmakt innan jag är 18.. Efter det åkte jag till min brors lägenhet, städade lite. Till min förvåning fanns där inte alls mycket att göra...
Så jag for till Väla istället.. Kände att shoppningbehovet tog över.. Många tycker väl det är fel att spendera pengar när man har så lite som jag.. Men va fan.. Man får väl unna sig lite!

Klänningen, klänningens baksida, tröjan..
(Köpte även ett par lila leggings)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0