Kommit efter lite..

...med dom där horoskopen jag sa att jag skulle skriva.. Så här kommer dom :)

Måndag:
En släkting hör av sig och behöver några goda råd. Klart att du ställer upp, men lova inte att allt blir så bra.

Tisdag:
En vän på jobbet har det lite svårt och nu måste ni ställa upp och ge en hjälpande hand. Det kostar inget – bara lite tips.

Onsdag:
Du är bra på att lyssna och du är bra på att analysera hur det kan bli. Men i dag blir du lite ställd. Fråga om tips.

Torsdag:
Det är full fart och du har knappast möjlighet att ta på dig mer jobb. Förklara att det går ut över vad ni gör. Tänk framåt.

Fredag:
Du är bjuden på fest, men hälsan kunde varit bättre. Din kärlek vill ändå att ni går och plötsligt mår du bättre.


Kan ju säga det att jag har inte en aning om vad något av horoskopen ska betyda :P

Igår städade jag huset halva dagen, resten av dagen spenderade jag framför tv för att på natten smyga ut och nattbada och basta med Henke. Det va kallt, varmt och hett.. Sen lämnar vi de där :)

Idag är jag fruktansvärt trött, sov 5-6 timmar inatt.. och blev väckt med jämna mellanrum. Störigt som fan, men va gör man. Just nu ligger jag och kollar på Project runway och väntar på mat, magen kurrar.

PUSS! :*

Vilken dressing vill du ha?

Idag var jag på utbildning.. Subway-utbildning.. i Lund.. Kan väl tyckas låta tråkigt, men det va faktiskt väldigt kul.
Stämningen va på topp, vi kom alla överrens och allting flöt på rätt bra. Det kändes lite småroligt och pinsamt när man inte hade någon aning om hur man skulle fixa med kassan, eller inte visste vilken sås man kan rekomendera till olika subs.

Så på måndag kör vi igång på riktigt.. Lite i smyg sådär.. Börjar på första passet kl 10. "Resturangen" ligger precis brevid 7eleven utanför knutan, så de känns som att det kommer kunna bli stressigt där. Så många som rör sig i det området.

Just nu, saknar jag någon att sova med.. Kanske en person lite mer än andra..
Får jag smörja in mig i matfett och låta mig stekas på din heta kropp? :)

Nu ska jag se klart på Sex and the city, sen ska jag sova :)

NATTI! :*

Hej, det är Micke från Subway.

Så började telefonsamtalet där jag blev informerad om att jag va en av dom MÅNGA sökande som blivit anställd på Subway!
Jag har fått jobb!!! Jag är så grymt askalas-glad. Ska på utbildning på torsdag för att sen börja jobba och inviga de nya stället på måndag nästa vecka!
Glad som jag va så trippade/skuttade jag omkring i affärerna och letade efter ett par svarta byxor som jag ska jobba i.
Gjorde ett klipp på H&M, ett bar enkla svarta byxor för 199 kr.

För att fira lite extra så köpte jag även en svart t-shirt med vitt tryck och ett par nya svarta leggings på Gina Tricot.
Hittade en massa annat på Gina med, men jag känner att jag ska fundera över vilket jag vill ha först. Har inte så mycket pengar att tillgå just nu. Får se om mamma kanske kan tänkas bjuda på lite.
Hittade en asnajs hood på Carlings med, den va sååå-ååå fin. Vit, med jättefärgglada tryck i form av fjärilar. Det va lite neonfärger i osv. Mamma tyckte inte om den.. "Den tröttnar man ju bara på, den är svår att ha på sig". Uppenbarligen så har hon inte sett dagens mode bland ungdomar. Man tröttnar inte på såna tröjor, man blir typ glad av att använda dom.
Hittade massa fina skor på Skopunkten också, ska lura dit mamma å se om hon vill betala. Fan va jag låter bortskämd, men va gör man när man inte har någon inkomst och behöver kläder och skor? Vem vänder man sig till? Jo, mamma och pappa!

Bilder på kläderna kommer sen.

PUSS

Obotligt trött

Verkar inte spela någon roll hur mycket jag sover, jag är ändå trött. Spelar ingen roll vad jag gör, jag är ändå trött. En gnutta deprimerande när man går omkring och gäspar och bara vill sova hela tiden. Har varit såhär i många år nu.. Jag kanske har en sjukdom? Who knows..

Senare idag hade jag tänkt redigera lite bilder som jag tog i förrigår. Kanske får ihop en ny design till bloggen, vem vet.
Känns iaf inte lönt att gå upp på väla idag, som jag hade tänkt. Vi ska äta våfflor om en stund säger mamma, och då har jag inte tillräckligt med tid att göra allt jag vill uppe på väla. Får se om det händer imorgon istället.

:*

WEEI

Jag har precis fått köra bil för första gången!
Henrik kom på nattbesök och lite random så kom vi på att jag skulle få köra. Jag ägde, bara så ni vet!
De va asnajs, fan va glad jag är, trodde jag skulle dö först. Frågade om han hade försäkring osv ^^.

Men nu är han på väg hem, och jag ska väl sova snart. ska se klart Superman 2 bara :D

:***

Happy birthday

Idag blev My 18 år, så vi har firat henne på Sundsbussarna. Fan va full hon blev! Jag och Hampus blev lite rädda ett tag tror jag. Hur som helst var det lite roligt på sundsbussarna, My smällde till en kille, för att han och nån kille som satt med honom stirrade som få, speciellt den där andra killen som typ våldtog en med ögonen. Hur som helst, det lustiga med det hela är att killen som My smällde till började ragga på mig efter det. Jag blev helt "w00t?".

Nu ligger jag här i min säng och gäspar. Hade inte varit helt fel att sova.
Hade tänkt dra upp på väla imorgon och investera i lite kläder och skor.

Horoskopet från igår:
Du och din kärlek har hamnat lite snett och nu måste ni reda ut vad som blivit fel. Ni älskar varandra och får inte låta bagateller störa.

Vilken kärlek?^^

NATTI!
xoxo

Glömde en sak

Ska från och med nu skriva in vad horoskopet i Helsingborg CITY säger, kan ju bli lite skoj.

Dagens horoskop lyder:
För dig som är singel dyker kärleken upp utan att du gjort några förberedelser. Var dig själv så blir det bäst.

Kärlek vart är du? :(

Konstigaste inlägget hittills?

Tänkte bara informera er om att jag just nu sitter med fötterna i jacuzzin. Har så ont i dom, så tänkte va lite snäll mot fossingarna :)

Btw så fick jag 600 spänn för att ha städat lägenheten. Vi sa först 800, men sen kom pappa och la sig i och sa 600, jävla mongo :@

PUSS :*

Epic pain

Aj, aj, aj, aj vad ont jag har i mina fötter. Jag hatar verkligen att ha på mig högklackat för första gången på länge. Mina fötter har gått sönder nu. Har en blåsa som täcker halva foten, känns de som. Dessutom ser det hemskt ut. Blåsan på ena foten är illröd och gör så jävla ont. Kan knappt gå.

Bjuder på denna sköna bild, stackars mig.

Jag va hur som helst på arbetsförmedlingen idag. Det kändes fan hopplöst i början. När jag kom dit så va dom på person nummer 26, och jag hade nummer 60. Satt över en timme och vänta på att få komma in.
Men det var rätt intressant
att sitta där och iakta alla som sökte jobben. Det var allt från folk i min ålder till folk i min mammas ålder. Blev som ett litet uppvaknande, att se att folk som är över 40 är arbetslösa. Jo, jag visste väl de, men jag tänkte inte direkt på det. Det är ju självklart att när man är över 40 så har man ett jobb, ett bra jobb. Men här stod dom, och sökte jobb på Subway. En hel del såg även så jävla bittra och sura ut, hur inbjudande är det att gå in någonstans där personalen ser ut som ruttna citroner?

Sen vill jag även
säga till alla som känner mig irl, ifall jag NÅGONSIN börjar klä mig så att folk vill spy, smäll till mig och dra upp mig på väla eller något. Jag mådde ju fan illa av hur fan folk klär sig. Har folk ingen självrespekt? Det värsta jag såg va väl nån kvinna på 35 år eller något.. En röd säck till jacka, ett par grådassiga leggings som gjorde att det såg ut som att hon hade världens slappaste röv. Dom va inte hellre längre än till vaderna, och hennes ben va inte vackra. Sen hade hon stumpor, till ballerinaskor. Jag fattar inte. Jag hoppas att jag aldrig någonsin sjunker så lågt. Tänker fan inte göra de asså.

När det väl var min tur att kliva in så var det vara att slå på charmen. Hade suttit och tänkt igenom eventuella frågor som han skulle kunna ställa. Typ, vad jag kan bidra med osv.. Och det va typ såna frågor han ställde. Framförallt vad jag har för att dom ska välja mig före dom andra som har mer arbetslivserfarenhet än jag. Mitt svar var i stort sätt "Jag är ju jag", fast på ett trevligare sätt. "Jag kan bidra till att göra arbetsmiljön trevlig, om folk märker att folk trivs i lokalen, så dras människor dit. Även att jag har väldigt snabbt för att lära mig och ett väldigt bra minne är till min fördel. Jag kommer in i rutiner väldigt snabbt men är ändå flexibel om det skulle bli ändringar. Jag är väldigt serviceinriktad och öppen mot folk. Det är som jag är som person som väger upp emot arbetslivserfarenheten som dom andra har", någonting liknande sa jag iaf. Han verkade nästan lite förbluffad av mitt svar, men jag brukar ju ha den effekten på människor! Han va även osäker på min ålder, rent mognadsmässigt och hur ansvarsfulla folk i min ålder brukar vara. Men jag menar, att arbeta som lärare när man är 16 år, och ansvara för folk som är yngre än en själv.. och att ta hand om 9 tophästar, och 14 andra hästar på en gård utomlands, anger väl ändå en hint om att jag är mer ansvarsfull än många andra 17åringar.
Han höll i varjefall med och lät jättepositiv mot mig. Det var nästan som att jag fick jobbet på plats, men han ville väl inte göra mig för förväntansfull och sa "men jag kan ju inte lova för mycket". Men det måste han ju i stort sett säga.
Så håll tummarna för mig att jag får jobbet!

Efter det gick jag upp till skolan (det va på vägen upp som mina fötter började gå sönder). Hälsade på gamla lärare. Alla sa "Jasså, du är tillbaka. Saknar du oss så?".. Matteläraren Anders trodde ju givetvis jag va sugen på mer matte, ack va fel han har. Men jag upplyste i alla fall Ewa om att vi inte fått våra intyg från UF, och att iaf jag gärna skulle vilja ha det. Hälsade även på den nya rektorn för teknikprogrammet och hörde hur vi skulle göra med mitt projektarbete. Så han gav mig två nummer som jag skulle ringa osv.. så det löser sig väl.

Sen jag kom hem har jag bara legat och haft ont i fötterna, ser hemskt ut. Tittade på hästhoppningen i Peking, stort grattis till Rolf Göran Persson till silver. Första gången någonsin som Sverige fått silver i individuell hoppning. Guldmedaljen fick Kanadensaren som jag snackat om innan. Eric Lamaze på Hickstead är helt otroliga, grattis till dom med.

Bråkade lite med Tobbe med, va inte meningen. Bryr mig väl för mycket och visar de på mitt egna lilla sätt. Dark and twisted, som sagt. Förlåt <3

Nu ska jag.. försöka hålla ögonen öppna i några timmar till. Sov bara 4 timmar igår natt så jag har lite att ta igen.

PUSS :*

Kommer inte på någon vettig rubrik

Idag har jag knappt gjort något annat än städat. Åkte till min brors lägenhet halv 12, 20 minuter efter att jag vaknat. Pompom fick följa med, jappjapp. Märkte verkligen själv hur nyvaken jag va när jag hoppa på bussen. Va sådär lagom grumlig i skallen.
Väl framme i lägenheten så kliver man in, och det märktes knappt att jag varit där och städat i fredags. Hans "kontor" va i din ordning men vardagsrummet va där kaos igen. Köket gjorde jag aldrig vid i fredags, men jag trodde att han skulle gjort någonting själv. Men nej, i stort sätt alla tallrikar va skitiga, och ALLA glas med. Stekpannor och kastruller va alla använda och hans matburkar som han tar med till jobb, dom öppna jag bara inte.


Före


Efter

Men nu ser där fint ut, iaf för ett par dagar. Jag undrar, hur mycket borde jag ta betalt för det? Jag menar, jag va där sammanlagt 9-10 timmar och städade hans lägenhet, och där ser förbaskat bra ut. Dessutom va det en "dålig arbetsmiljö" dom första timmarna, pappa va smart nog att hälla ut en gammal proteindryck i toaletten, så det luktade skit i hela lägenheten. Någon som har ett förslag på hur mycket jag borde ta? Sophie säger att jag borde ha 1000 spänn, mamma tycker jag borde ha minst 300. 300 är ju dock jävligt lite, för 10 timmars arbete.
Ska även ge ett förslag om att jag städat hans lägenhet en gång i veckan för 100 spänn, så slipper där se ut som kaos i månader innan han orkar be mig städa. Jag menar, det är ju faktiskt rätt farligt att INTE städa. De kan ju leda till allergier och hjärnhinneinflammation (tror de va de).

När jag va hemma vid 5, så åt jag.. och sen somnade jag bekvämt nog. Jag blev dundertrött. Vaknade vid halv 8 igen.. och sen dess har jag sett på tv och spelat Wii!

Imorgon ska jag gå upp vid 8, och fara till Arbetsförmedlingen. Sen ska jag åka upp till min kära gamla skola för att reda ut lite saker. Vi skulle ju få intyg efter att ha drivit ett UF-företag, men ingen jag känner har fått det. Och jag har smsat med en ansvarig för det, och han säger att dom borde ha skickats till skolan om skolan har skött sig med att skicka in våra betyg till dom osv. Måste även styra upp hur jag ska göra med mitt projektarbete. Jag vet inte alls vad jag vill göra, men jag måste iaf få veta vem som ska va min handledare och hur allting ska gå till.

Får se om jag kanske drar och checkar in löshår imorgon med. Har dock börjat fundera på om det ens behövs. Jag är så sjukt nöjd med mitt hår.

Får se om jag får nån sömn snart.
Hörs imon
PUSS! :*

Ännu en gång en väldigt givande dag

Idag har jag väl varit åtmindstånde en gnutta effektiv. Började dagen med att städa upp i köket, va en jävla röra. Min bror hade väl gått ner med disken innan han stack till jobbet, och bara lämnat allting framme. Bara för att jag är hemma betyder inte det att jag är något jävla hembiträde.
Och om jag nu ska va det, så ska jag fan ha betalt!

Dock erbjöd jag mig att städa andra våningen åt honom för 50 spänn, lättförtjänat pengar. Tog väl 20 minuter och det va bara till att dansa och städa i takt med musiken.
Tog mig även tid att slipa lite kring fönsterna, eftersom att det är tänkt att vi ska måla nytt.

En låt som förmodligen kommer förfölja mig i några dagar nu är ATB - Exstacy. Den är fruktansvärt bra. Har dansat omkring till den halva dagen.

Imorgon ska jag städa klart min brors lägenhet, och förhoppningsvis få betalt för det med. Får se om jag kanske orkar smyga omkring på väla med. Ska även sätta ihop ett fint CV till på torsdag, ska till arbetsförmedligen och försöka fixa till mig ett jobb.

Varför ska det va så svårt att hitta jobb? Blir ju deprimerad av att alla har jobb, alla utom jag. Jag behöver pengar, jag har stora behov av att spendera och spara(!!).

Kan informera om att My klippte mitt hår i lördags, och det blev verkligen skitsnyggt. Kunde inte bli mer nöjd. Är stolt att jag fick va hennes första försökskanin.
Tog en bild med webcamen, i My's stil med rosett och allt. Såhär ser det ut.


Nu ska jag däremot se på CSI och mysa ner mig i sängen.

Godnatt :*

Handla i utländska nätbutiker

Jag och Sophie har fått den utmärkta idén att beställa saker över nätet, från USA. Hittade skitfina saker på www.forever21.com, saker som jag känner att jag bara måste ha! Inte bara att kläderna är grymt snygga, utan det är även sjukt billigt... Tills man räknar med hur mycket man måste betala för att ta in det i Sverige. Det är fan helt sjukt att man måste betala lika mycket för tull och moms, som man måste betala för kläderna själv. Tycker inte det är rimligt att man ska få betala så mycket för att importera lite kläder.

Man får väl vända på det och tänka att skorna som kostar 300 spänn, med frakt och allt, förmodligen hade kostat MINST lika mycket i en svensk butik, och dom grejerna kan man säkerligen inte köpa här i Sverige. Så om man nu hittar ett par saker som man verkligen tycker om, så kan det väl va värt det. Det jämnar väl ändå ut sig i längden,


Så detta är vad jag verkligen, verkligen vill ha. Skorna föll jag för direkt, och den lila tröjan är så "jag".
Jag har dock beslutsångest över vilken av dom vita tröjorna jag ska ha, tycker båda är superfina, hade helst velat ha båda. Men vi har satt en gräns på 400 spänn, och just nu ligger jag på 486 kr :(

Så vad tycker du? Den till vänster eller höger?

Mamma ska förövrigt till Ronneby på torsdag, ska försöka följa med då och hälsa på Tobbe! Hade varit skoj, men det verkar inte som att de finns plats i bilarna som ska dit. Men vi får väl se. Han ska göra håret rött, eftersom att det är nollning där snart så ska alla "ledare" ha rött hår. Jag ville göra en LITEN LITEN LITEN lila slinga, men NEEEJ det får jag inte. Det är emot reglerna. Arg jag blir.

För er som inte vet, Sandras lagar går över alla andra!

Vad tycks om den nya headern btw? :)
Och ja, jag ska ändra bakgrunden, fast imorgon :)

Nu ska jag snart sova, GODNATT :*

Inte riktigt som man planerat.

Ja, idag hade man ju planerat att vandra omkring i stan, men det visade sig att Sophie inte hann. Vi bestämde istället att försöka göra det imorgon istället. Kanske likabra med tanke på att de regnar ute :(
Istället ligger man i soffan, med laptopen i knäet och teet tätt bredvid en medans man kikar på OS. Laghoppning just nu och det går verkligen inte bra för Sverige. Banan är rätt svårt och det är inte många som får felfria. Det går inte ens bra för Tyskland som annars brukar vara kickass. Hur som helst så leder USA just nu, hade hellre sett England eller Tyskland i toppen. Nog om det, hade inte tänkt förvandla detta till någon hästblogg.

Te däremot, det är ju jävligt gott för oss som hatar kaffe. Tycker det är roligt att sen jag åkte till England inte druckit te som jag brukar, med citron och ett speciellt tesocker, utan istället med mjölk och vanligt strösocker.
Tycker att det på något sätt är en lättnad att jag tycker om te, det får mig att känna mig mer kopplad till vuxenvärlden. Det känns på något sätt inte riktigt "okej" att ta en cola när man går och fikar på, t.ex Espressohouse, längre.

Kan ju även meddela att ställningen i hästhoppningen just nu är; Brons till Norge, och omhoppning om silver och guld mellan Kanada och USA. Skönt att Norge hängde med i den ligan iaf. Kände på mig att det skulle gå åt helvete för Sverige, inte bara i hästhoppningen utan överhuvudtaget. Har inte alls gått bra i år, tycker jag iaf. Brukar va ett himla liv om medaljer hit och dit, men inte i år.

En annan sak, varför är det olika regler för föräldrar och barn? Borde inte föräldrarna stå som exempel för att alla är lika mycket värda och att "du har inte mer rätt än vad jag har"? Det kanske är så, bara inte i vårat hushåll. Fick nyss en uppläxning om hur jag inte kunde låta mjölken stå framme , som jag använder till teet, för att det är en kylvara.. "Har du hört talas om kylvaror?" fick man höra. Ohja.. Men tydligen så gäller det bara mig, för varenda kväll när mina föräldrar dricker kaffe framför tvn, så kan mjölken stå framme i några timmar. En jävla tur att man har bra förebilder. Om jag någonsin skaffar barn, vilket inte känns så troligt just nu, så ska jag stäva så mycket det bara går, efter att bli så lite lik mina föräldrar som det bara går på den fronten.

Nu är det iaf klart, det blev guld till USA och silver till Kanada. Måste dock säga att Eric Lamaze på Hickstead, som red för Kanadas lag, är det sjukaste jag någonsin sett. Vilken fart och ändå så långt över hinderna, sjukt. Det är väl förståligt att hästen är rankad 3a i världen.

Kan även meddela att jag redan håller på med nya designs till bloggen, tror jag kliver in i en photoshopperiod där jag kommer sitta och photoshoppa jämt jämt.

Nu ska jag äta, puss :* <3

Gaah!

Tänkte bara säg det att jag har ett motherfucking spindelbo i mitt rum.
Har 4 spindlar som springer omkring ovanför min säng.

Blir till att sova i gästrummet inatt och dammsuga upp dom JÄVLARNA imorgon.

I hate those motherfucking spiders </3

Då var man tillbaka..

Efter ett enormt uppehåll i min annars inte så speciellt gamla blogg är man nu tillbaka. När jag tänker tillbaka så ångrar jag lite att jag slutade blogga.. Har ju hänt en del under sommaren.
Har varit i England och jobbat, snubblat över ett och annat as och blivit askalas vid både bättre och sämre tillfällen.

Idag däremot, har jag varit förföljd av en hemsk huvudvärk. Givetvis gjorde jag mitt bästa för att få bort de genom att sitta vid datorn hela dagen, medans syskonen och pappa bankade på taket, precis ovanför mitt rum. Ren kärlek kände jag för dom, tro inget annat.
Så det blev att hela dagen blev tillägnad åt att försöka pilla ihop designen till bloggen, som tillslut visade sig vara lättare än vad jag trodde. Det som tog längst tid va väl pilleriet i photoshop och att göra mig själv nöjd med min design. Förtillfället är jag nöjd, men det skulle inte förvåna mig om jag, vid ork, gör en ny design varje vecka.

I morgon ska jag försöka styra upp lite löshår. My var ju snäll nog att klippa mitt hår i lördags när jag va på besök. Är väldigt nöjd med det, uppklippningen är asnajs. Men som dom flesta vet.. uppklippning = tunnt hår.. Så jag ska investera i mitt första löshår. Sophie ska förhoppningsvis bidra genom att följa med och hjälpa mig välja :)
Ska även unna mig en Chai Latte när jag ändå är i stan imorgon. Har inte fått en på två veckor nu, vilket gör ont i mitt hjärta. Ingenting är bättre än en Chai Latte.
Annars får vi se vad morgondagen har att bjuda på. Kanske ska jag försöka skissa på min klänning till Sensation.
Japp japp ni läste rätt, den 15 november i Köpenhamn smäller de. Tusentals vitklädda människor ska för första gången samlas i Danmark och festa loss i 7 timmar(eller längre?!). Jag längtar som få!

Nu ska jag däremot återgå till tv:n, den gråter efter min uppmärksamhet.

Puss<3

RSS 2.0